Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetimi 28.10.2022 tarihinde Sosyal Bilimler Enstitüsü Prof. Dr. Necmettin HACIEMİNOĞLU Toplantı Salonunda kalite çalışmaları kapsamında lisansüstü öğrenciler ile bir araya geldi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Enstitü Müdür Yardımcısı ve Kalite ve Strateji Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedef ZEYREKLİ YAŞ öğrencilerimize kalite çalışmaları ve öğrencilerimizin talep ve önerilerinin tespiti amacıyla başlatılan anket çalışması hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimizin Enstitü web sayfasının güncellemesi hakkındaki yorum ve önerileri soruldu. Öğrencilerimizin görüş ve bildirimleri doğrultusunda iyileştirme çalışmalarının sürdürüleceği belirtildi.

Bu içerik 28.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 210 kez okundu.