Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetimi 28.10.2022 tarihinde Sosyal Bilimler Enstitüsü Prof. Dr. Necmettin HACIEMİNOĞLU Toplantı Salonunda kalite çalışmaları kapsamında anabilim dallarında görev alan Öğretim Üyeleri ile bir araya geldi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Enstitü iş akış süreçleri, kalite çalışmaları, web sayfasının güncellenmesi, öğrenci talep ve memnuniyet anketi uygulaması hakkında bilgiler verildi.
Öğretim Üyelerimizin iş akış süreçleri, Enstitü ve öğrencilerimiz ile iletişim, Sosyal Bilimler Dergisi, kitaplarımız ve kalite çalışmalarımız hakkında görüşleri soruldu. Öğretim üyelerimizin önerileri doğrultusunda iyileştirmelerin yapılacağı ve toplantıların sürdürüleceği bildirildi.
Bu içerik 28.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 260 kez okundu.