Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü personeli ile kalite çalışmaları kapsamında toplantı gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Prof. Dr. Necmettin HACIEMİNOĞLU Toplantı Salonunda enstitü personeli ile toplantı gerçekleştirildi. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Enstitü Müdür Yardımcısı ve Kalite ve Strateji Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedef ZEYREKLİ YAŞ tarafından personele yönelik strateji planlama eğitimi verildi. GZFT hakkında bilgiler verildikten sonra Enstitünün GZFT analizinin yapılabilmesine yönelik anket çalışması paylaşıldı ve tamamlanması istendi. Enstitünün iyileştirmeye açık yönlerine ilişkin personelin sözlü görüşleri alındı.
Bu içerik 17.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 221 kez okundu.