Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programından mezun olan Edirne Baro Başkanı Av. Gökhan KARAKOÇ, Enstitü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN’ı ziyaret etti.

Enstitü müdürümüz DOĞAN, Edirne Baro Başkanımız KARAKOÇ ile yaptığı görüşmede Üniversitemizin yürüttüğü kalite çalışmaları kapsamında, Enstitümüzün dış paydaşları ile iş birliğinin sürdürülmesi ve geliştirilmesi hususunda görüşlerini bildirdi. Bu bağlamda Enstitümüzün Ana Bilim Dallarının çalışma alanları ile ilgili program açma, proje geliştirme gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.
Ayrıca, Enstitü müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN, diplomasını verdiği Av. Gökhan KARAKOÇ'a çalışmalarında başarılar diledi.

Bu içerik 14.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 203 kez okundu.