Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kalite Komisyonu kalite çalışmaları kapsamında toplantı gerçekleştirdi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Kalite Komisyonu kalite çalışmaları kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN başkanlığında 18.11.2022 tarihinde toplandı. Toplantıda Enstitümüz anabilim dalları dış paydaşlarının belirlenmesi ve belirlenen dış paydaşlarla iş birliği ve koordinasyonun sürekliliğinin sağlanması görüşüldü. İdari personele yönelik Lider Davranış Değerlendirme Anketi uygulaması ve anket sonuçları doğrultusunda iyileştirmelerin sürdürülmesi kararı alındı. Enstitümüzün doktora programlarından mezun olan ve herhangi bir kurumda çalışan Trakya Üniversitesi mezunlarının belirlenmesi ve Enstitümüzde 20 yılı aşkın bir süredir görev yapan personele “Teşekkür Belgesi” verilmesi hususunda görüş birliğine varıldı.
Bu içerik 18.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 119 kez okundu.