TEZSİZ UZAKTAN EĞİTİM ASİL VE YEDEK LİSTENİN DIŞINDA KALAN BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ HUSUSUNDA

ÖNEMLİ: TABLODA İSMİ BULUNMAYAN BAŞVURULAR DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Asil ve Yedek Olarak Kayıt Hakkı Kazanamayan Adaylardan, Boş Kalan Kontenjanlara Başvurmak İsteyen Adayların Başvuru Tarihleri :

18-19 Ocak 2023 tarihleri 17:30'a kadar başvurular sobe@trakya.edu.tr adresi üzerinden alınacaktır.
BAŞVURULARIN İLANI:

20 Ocak 2023 tarihi 17:30'a kadar Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü resmi web sayfasında ilan edilecektir.

Asil ve Yedek Olarak Kayıt Hakkı Kazanamayan Adaylardan, Boş Kalan Kontenjanlara Başvuran Adaylardan kesin kayıt hakkı kazananların kayıt tarihleri:

Kesin kayıtlar 23-24 Ocak 2023 tarihlerinde saat 17:30'a kadar Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adayların, başvuruda bulunurken beyan etmiş oldukları belgelerinin asıllarını kayıt esnasında yanlarında bulundurmaları zorunludur.

Ek Dosyalar
Bu içerik 17.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1315 kez okundu.