Tez Ve Proje Konusunu Bitiren Öğrencilerin Mezuniyet İçin İzlemesi Gerek Yollar

PROJE TESLİMİ

1)      Danışmana teslim edilen ve başarılı olduğu belgelenilen projenin, başarı durum fişinin anabilim dalı üzerinden enstitümüze ulaşıp ulaşmadığı kontrol edilmelidir.

2)      Başarılı olduğuna ilişkin belgenin Proje dönemi başında konusu ve danışmanı belirlenen projenin, ilgili dönemin akademik takvimine bakılarak, yarıyıl sonu sınavlarının bitiş tarih ile bütünleme sınavlarının bitiş tarihleri arasında enstitümüze bizzat ya da vekalet yoluyla teslim edilmesi gerekmektedir.

(Proje konusu ve/veya danışman değişikliği yapıldıysa projeyi teslim etmeden önce anabilim dalı üzerinden değişikliğe ilişkin formların Enstitümüze gönderilmiş olması ve değişikliğe ilişkin yönetim kurulu kararının alınmış olması gerekmektedir.)

Proje tesliminde gerekli evraklara ilişkin bağlantı için tıklayınız.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA MEZUNİYET İŞLEMLERİ

Proje tesliminde gerekli evraklara ilişkin bağlantı;

Doktora için tıklayınız

Tezli yüksek lisans için tıklayınız

Tezsiz yüksek lisans için tıklayınız

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİLERİ TEZİNİN TAM METNİNİ PDF VE WORD OLARAK DANIŞMANA TESLİM ETMELİ VE  DANIŞMAN TARAFINDAN ALINAN TEZ İNTİHAL RAPORU DA JURİ DİLEKÇESİ İLE BİRLİKTE ANABİLİM DALI /BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE TESLİM EDİLİR VE ENSTİTÜYE GÖNDERİLİR.İNTİHAL ORANI %35'İ GEÇMEMELİDİR.DANIŞMAN HOCALAR TARAFINDAN KULLANILACAK TEZ İNTİHAL PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN (http://kutuphane.trakya.edu.tr/pages/turnitin#.VnezhfmLSM9) ULAŞABİLİRLER. Turnitin'i kullanmak isteyen akademik personelin (sadece tam zamanlı) kurumsal e-posta adresleri ile kddb@trakya.edu.tr adresine ad/soyad, akademik/idari pozisyon, ve bölüm bilgilerini içeren bir e-posta göndermeleri gereklidir.

ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU ONAYI SONRASI İLGİLİ ANABİLİMDALI/BÖLÜM SEKTERELİKLERİNE JURİ ONAY YAZISI ENSTİTÜCE YAZILIR.

JURİ ONAY YAZISI SONRASI 1 AY İÇERİSİNDE ÖĞRENCİ DANIŞMANI TARAFINDAN ANABİLİMDALI/BÖLÜM SEKRETERLİĞİ  ARACILIĞI İLE ENSTİTÜYE SINAV TARİHİ BİLDİRİLİR.

BELİRTİLEN SINAV TARİHİNDE ÖĞRENCİ SINAVA GELİRKEN linkte belirtilen EVRAKLARI TEMİN EDEREK GETİRMESİ GEREKMETEDİR.

Bu içerik 01.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 30288 kez okundu.