Sosyal Bilimler Enstitüsü yönetimi kalite çalışmaları kapsamında 100/2000 YÖK Doktora bursu kapsamındaki lisansüstü öğrenciler ile bir araya geldi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN başkanlığında 05.12.2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda 100/2000 YÖK Doktora bursu kapsamındaki lisansüstü eğitimine devam öğrencilerimizin istek ve önerileri soruldu. Öğrencilerimiz tarafından alanlarında çalışmalarını arttırmak, yayın ve proje üretmek amacıyla bir bilgisayar laboratuvarı kurulması konusunda girişimlerde bulunulması ve bir TÜBAP projesi oluşturulması önerildi. Öğrencilerimizin talebi doğrultusunda bilgisayar laboratuvarı kurulması için çalışmaları başlatılması kararı alındı. Enstitümüzün öğrencilerimizden beklentileri ve onlara sağlayabilecekleri destekler hakkında da bilgi verildi. Öğrencilerimizin isteği doğrultusunda Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU ile tanışma toplantısı düzenlenmesi kararı alındı.

Bu içerik 05.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 126 kez okundu.