Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrencileri ile Süreç Akış Eğitimi (Oryantasyon Toplantısı) Yapıldı.

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü öğrencilerini iş akış süreçleri hakkında bilgilendirmek ve yeni öğrencilerimizle tanışmak amacıyla 19.10.2023 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Toplantı Salonunda oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi. 
Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN açılış konuşmasında Enstitünün kuruluşu, yeni açılan anabilim dalları, gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi. Toplantıda, Enstitü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Öner DİNÇ, sorumlu olduğu değişim programları, benzerlik raporunun alınması gibi konulara değindi.  Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sedef ZEYREKLİ YAŞ, mevcut öğrenci sayıları, doktora ve sanatta yeterlik ile yüksek lisans program sayıları ile yeni açılan programlar, mezun öğrenci sayıları, kitaplarımız ve gerçekleştirilen etkinlikler hakkında hazırlamış olduğu sunumunu gerçekleştirdi.
Yeni kurulan Trakya Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı hakkında Öğrenci Dekanı Doç. Dr. Hakan YAŞ, Dekanlığın amaç ve kapsamı, planlanan süreçler ve etkinlikler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.
Enstitü Sekreteri Cihan SAYAN, tüm iş akış süreçleri, sıkça sorulan sorular, yenilen web sayfası, dilekçe ve formlar, eğitim öğrenim ders planları konusunda konuşma gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin kayıt yenileme, ders kaydı, muafiyet işlemleri, tez önerisi ve tez savunma süreçleri gibi pek çok konuda soruları yanıtlandı.
Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN’ın başarılı bir lisansüstü eğitim süreci olması ve öğrencilerimizle daha sık bir araya gelinmesi dileklerini belirttiği toplantının sonunda öğrencilerimiz ile birlikte Enstitüler binası fuaye alanında sergilenmekte olan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Heykel Anasanat Dalı öğrencilerinin Cumhuriyet’in 100. Yılı Anısına hazırlamış olduğu serbest konulu heykel sergisi ziyaret edildi. 
Ek Resimler
Bu içerik 19.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 180 kez okundu.