Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Tez Ödülleri (Doktora) Başvuruları Başladı.

Trakya Üniversitesi Ödül Yönergesinin 5. maddesi 1. fıkrası ç bendinde belirtilen Lisansüstü Tez Ödülüne (doktora tezi) ilişkin Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Kurulu kararına istinaden doktora tez ödülüne başvurular alınacaktır.

Ödül Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde hazırlanan ve 2023 yılında başarılı bulunarak teslim edilen doktora tezleri için geçerlidir. Başvuru yapacak adayların ekli dosyaları doldurarak takvimde belirtilen tarihe kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Lisansüstü Tez Ödülleri (doktora) için gerekli belgeler ek dosya olarak sunulmuştur.

BAŞVURU SIRASINDA EKLENMESİ GEREKEN BELGELER:

1. Lisansüstü Ödül Puan Formu (Tezden türetilen yayınlar için)

2. Başvuru Dosyası (Lisansüstü Ödül Puan Formunda yer alan bilgilerin kanıtları)

3. Doktora tezinin önemini açıklayan yazı (En çok 300 kelime)

4. Transkript Belgesi

EK BİLGİLER

1.         Bu ödül Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde 2023 yılında başarılı bulunarak teslim edilen doktora tezleri için geçerlidir.

2.         Aday gösterilecek tezlerle ilgili süre uzatılmasına gidilmeyecektir.

3.         Başvurunun danışman ya da tezin sahibi tarafından yapılması gerekmektedir. Mükerrer başvurularda ilk yapılan başvuru değerlendirmeye alınacaktır.

4.         Yayınlara ilişkin kanıtlar tek bir PDF dosyasında sunulmalıdır.

5.         Ödül için başvurulan yayınların Trakya Üniversitesi adresli olması gerekmektedir.

6.         Ödül için başvurulan yayınlarda tezden türetildiği bilgisinin yer alması zorunludur.

7.         Basılmamış olsa da yayına kabul edildiğine dair belge yüklenmek kaydıyla (kanıtlara eklenecek) ilgili yayın başvuruda kullanılabilir.

8.         Başvurular sadece Sosyal Bilimler Enstitüsü çevrimiçi sayfasında ilan edilen ve aşağıda da paylaşılan bağlantı üzerinden yapılacaktır.

9.         Yüklenen belgelerin eksiksiz ve doğru yüklenmesinden başvuran kişi sorumludur ve başvuran kişi buradaki tüm bilgilerin doğruluğunu kabul ve taahhüt eder.

10.       Tüm yazışmalar, başvuru sırasında sorumlu kişi adına verilen e-mail adresi üzerinden yürütülecektir.

11.       Başvurulan yayınlarda bir çıkar çatışması (danışmanlık dışında) ve fon sağlayıcı bulunuyorsa belirtilmesi zorunludur.

LİSANSÜSTÜ TEZ ÖDÜL TAKVİMİ

Başvuru son günü:                              3 Mayıs 2024 mesai bitimine kadar

Eksik belgelerin tamamlanması:        10 Mayıs 2024 mesai bitimine kadar

Ödül Komisyonu incelemesi:               29 Mayıs 2024 mesai bitimine kadar

Sonuçların Açıklanması:                    3 Haziran 2024 mesai bitimine kadar

Takvimde belirtilen tarihlerde değişiklik yapılmayacak olup belirtilen tarihlere uyulması gerekmektedir.

Başvuru bağlantısı:

Bu içerik 04.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 595 kez okundu.