Sosyal Bilimler Enstitüsü idari yönetim kadrosu lisansüstü eğitimine devam eden öğrenciler ile bir araya geldi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Levent DOĞAN, Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sedef ZEYREKLİ YAŞ ve Dr. Öğretim Üyesi Şükrü Öner DİNÇ, Enstitü Sekreteri Cihan SAYAN Sosyal Bilimler Enstitüsü Prof. Dr. Necmettin HACIEMİNOĞLU Toplantı Salonu’nda 30.05.2022’de lisansüstü öğrencilerimiz ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda lisansüstü öğrencilerimizin öğrenci işleri personeli ile iletişimi, iş akış süreçleri, web sayfasına ve enstitü olanaklarına erişimi gibi konularda görüşleri soruldu. Öğrencilerimiz Enstitümüz hakkında genel olarak memnun olduklarını bildirmekle birlikle Enstitü web sayfasında yapılan güncellemelerin sürdürülmesi, sosyal medya hesaplarının aktif kullanılması, lisansüstü öğrencilerine yönelik fiziki çalışma alanlarının arttırılması, mobil uygulama geliştirilmesi ve kütüphane kaynak çeşitliliğinin arttırılması yönünde taleplerini ilettiler. Öğrencilerimizin taleplerinin yönetim tarafından değerlendirilerek gerekli iyileştirmelerin yapılacağı söylendi.
Bu içerik 30.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 612 kez okundu.