Öğretim Üyemizin Başarısı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı, aynı zamanda da Trakya Üniversitesi Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü Danışma Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Servet ALTAY, “Kalp Ve Damar Hastalıkları Alanında Enflamasyon, Yeni Nesil Antikoagülanlar, Yeni Kardiyak Risk Faktörleri Konularında Uluslararası Düzeyde Üstün Nitelikli Çalışmaları” ile Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 27.12.2023 tarihinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen 100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni’nde, 100.yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülüne layık görüldü. Prof. Dr. Servet ALTAY hocamızı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyoruz.

Bu içerik 27.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 511 kez okundu.