KREDİ YURTLAR KURUMU BURS DUYURUSU

Üniversitemize ayrılan burs kontenjanları dâhilinde Enstitünüze Yüksek Lisans Programları için 3 ASİL - 3 YEDEK, Doktora Programları için 1 ASİL -1 YEDEK burs kontenjanı ayrılmıştır. Buna göre "Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Burs-Kredi Yönetmeliği" nin 9. maddesinde belirtilen ölçütler dikkate alınarak;
-Öğrenim kredisi dâhil hiçbir yerden burs almamak,
-Gelir sağlayan herhangi bir işte çalışmamak,
-Öğretim yılı kaybı olmamak,
-T.C. vatandaşı olmak,
-Ek süre öğrenim görmemek,
-Disiplin cezası almamış olmak,
koşuluyla belirlenen asil ve yedek kontenjan dahilinde başarı düzeyleri ve yardım gereksinimleri öncelikle saptanmak koşuluyla verilecek olup  başvuru yapan öğrencilerin bilgi formlarının eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmekte olup, eksik veya yanlış bilgiyle gönderilen formların sisteme girişi yapılamamaktadır. Bu nedenle bilgileri eksik olan ve yanlış beyanda bulunulan formlar değerlendirmeye alınmayacak olup, bilgi formlarının eksiksiz olarak doldurularak en geç 18.10.2017 tarihine kadar Enstitümüze başvurular yapılacaktır.
Bu içerik 17.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1131 kez okundu.