GÜNCELLEME! KAYITLI ÖĞRENCİLERİMİZİN 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMDE KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU

*****OTOMASYON SİSTEMİNDE  HARÇ BORCU GÖRÜNEN ÖĞRENCİLERİN İNG BANK ŞUBELERİNDEN ÖĞRENCİ NUMARALARIYLA HARÇ BORÇLARINI ÖDEMELERİ GEREKMEKTEDİR. ÖĞRENCİ NUMARASIYLA HARÇ ÖDEMESİ YAPAMAYAN ÖĞRENCİLERİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN IBAN NUMARALARINA YAPILMIŞ HARÇ ÖDEMESİNE İLİŞKİN İNG BANKASI ŞUBELERİNDEN AD-SOYAD VE TC KİMLİK NO YAZILI DEKONTU MÜDÜRLÜĞÜMÜZE İBRAZ ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.*****

2019-2020 Eğitim öğretim yılı Bahar  yarıyılı ders kaydı ve kayıt yenileme  yapacak adaylar 16-20 EYLÜL 2019   tarihleri arasında  ders seçimlerini  yapmalıdırlar.Ders kaydı veya kayıt yenileme yapacak adayların izleyeceği yol aşağıdaki gibidir.
1)Öğrenci bilgi sistemine girilir.(http://obs.trakya.edu.tr/)
2)Ekranın sol tarafında bulunan “Şifre gerektiren işlemler için lütfen sisteme giriş yapınız” ibaresinin altındaki “Giriş” tuşuna basınız. Açılan pencereye öğrenci no ve şifrenizi yazıp, “Giriş” tuşuna tıklayınız. ,Şifre kısmına T.C.Kimlik numarası girilmelidir. Yabancı uyruklu öğrencilerimiz şifre kısmına doğum yıllarını girmelidirler örneğin;2005 gibi.Daha önceden şifre değişikliği yapan adaylar belirledikleri  şifre ile giriş yapabilmektedirler.
3)Sisteme girdikten sonra
*Sol bölümde yer alan “Kayıtlanma” seçeneğinden “Kayıt Yenileme” işlemini seçiniz.
*Açılan ekranın üst kısmında “Alabileceğim Dersler”, onun altında ise“Seçtiğim Dersler” yer almaktadır. Eğer geçmiş yıllardan başarısız olduğunuz dersler var ise bu dersler “Seçtiğim Dersler” alanında önceden seçilmiş olarak gelecektir.Önceki dönemlerde alıp Başarısız oldugunuz ders zorunlu ders değil ise ders değişikliği yapılabilmektedir.
*Yeni dönemde almak istediğiniz dersleri üzerine tıklayarak seçiniz ve“+Seçtiğim Dersleri Ekle” tuşuna basarak tek tek ekleyiniz.
*Alttan almak zorunda olduğunuz ve yeni seçtiğiniz dersler, “Seçtiğim Dersler”alanında yer almaktadır. Son kontrollerinizi yaptıktan sonra “Seçimlerimi Kaydet” tuşuna basarak ders seçme işlemini sonlandırabilirsiniz.
*Danışmanınız bu sürece onay verinceye kadar, seçilmiş olan dersler üzerinde değişiklik yapılabilmektedir.
*Bilimsel hazırlık aşamasında olanlar 12 kredilik bilimsel hazırlık dersi seçeceklerdir.
*Ders aşamasında olan öğrenciler  5 tane ders (EN AZ 30 AKTS OLMAK KOŞULU İLE)  ve DAHA ÖNCE HİÇ ALMAYAN VEYA ALIP BAŞARISIZ OLANALAR ZORUNLU OLARAK  SEMİNER dersini seçmeleri gerekmektedir. YANİ 5 TANE NORMAL DERS VE SEMİNER DERSİ İLE BİRLİKTE 6 DERS SEÇECEKLERDİR.NOT:SEMİNER DERSİNİ ÖNCEKİ DÖNEMLERDE  ALAN VE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER SEMİNER DERSİNİ ŞEÇMEMELİDİR.SEMİNER DERSİNİ HİÇ ALMAYAN VEYA DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE  ALARAK BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ SEMİNER DERSİNİ SEÇMEK ZORUNDADIRLAR.
*Tez aşamasında bulunan ve teze geçen öğrencilerimiz Tez Çalışması ve Uzmanlık Alan dersini seçeceklerdir.Ayrıca tez aşamasına yeni  geçen ve daha önce tez aşamasında bulunan  fakat Seminer dersini hiç  almayan veya daha önceki dönemlerde alarak başarısız olan öğrencilerimizin de Seminer dersini zorunlu olarak TEZ ÇALIŞMASI VE UZMANLIK ALAN DERSLERİ İLE BİRLİKTE   seçmeleri gerekmektedir.
NOT:Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan eğitim programında Seminer dersi okutulmamaktadır.Seminer dersi sadece Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programı öğrencilerine okutulmaktadır.
*Tezsiz ve Uzaktan Eğitimi Öğrencilerimizden Proje aşamasında olanlar Dönem projesini seçeceklerdir.
*Doktora Yeterlik ve Tez Önerisi Savunma aşamasında olanlar Yeterlik ve Tez Önerisini seçeceklerdir.
ÖĞRENCİ NUMARASI İLE HARÇ ÜCRETİNİ YATIRAMAYAN VEYA BANKADA ÖDEMİSİ GEREK HARÇ TUTARI FARKLI GÖZÜKEN ADAYLAR AŞAĞIDA VERİLEN ING BANK HESAP NUMARALARINA HARÇ ÜCRETLERİNİ YATIRIP MAKBUZLARI ENSTİTÜMÜZE ULAŞTIRARAK HARÇ DÜZELTMELERİNİN YAPILMASINI İSTEMELİDİR .MAKBUZLARI MAİL  İLE ULAŞTIRABİLİRSİNİZ.

İŞLETME UZAKTAN EĞİTİM OKUYANLAR :ilknurkurdoglu@trakya.edu.tr
MUHASEBE VE DENETİM OKUYANLAR     :cihansayan@trakya.edu.tr
EĞİTİM YÖNETİMİ:ozlemguckan@trakya.edu.tr
YÖNETİM VE ORGANİZASYON OKUYANLAR:esenmazlum@trakya.edu.tr
adreslerine e-mail atarak harç düzeltmelerini yaptırtabilirler.
***HARÇ ÖDEMELERİNİN ÖĞRENCİ NUMARASI VEYA ÖĞRENCİ T.C. KİMLİK NUMARASI KULLANILARAK YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

ENSTİTÜ İKİNCİ ÖĞRETİM IBAN NO: TR560009902481972000100005
 (BU HESAP NUMARASINA SADECE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KAYITLI ÖĞRENCİLERMİZ HARÇ ÜCRETİ YATIRACAKTIR.)  . ***HARÇ ÖDEMELERİNİN ÖĞRENCİ NUMARASI KULLANILARAK İNG BANK ŞUBELERİNDEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

ENSTİTÜ UZAKTAN EĞİTİM IBAN NO:
 TR290009902481972000100006
 (BU HESAP NUMARASINA SADECE UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ HARÇ ÜCRETİ YATIRACAKTIR.)***HARÇ ÖDEMELERİNİN ÖĞRENCİ  NUMARASI KULLANILARAK İNG BANK ŞUBELERİNDEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

ENSTİTÜ NORMAL ÖĞRETİM T.C. ve YABANCI UYRUKLU IBAN NO: TR750009902484077900100017 HESAP NO: 777-C-24840779-MT-6 (BU HESAP NUMARASINA SADECE TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMINA KAYITLI Harç Ödemesi Çıkan ÖĞRENCİLERMİZ HARÇ ÜCRETİ YATIRACAKTIR.)  ***HARÇ ÖDEMELERİNİN ÖĞRENCİ NUMARASI KULLANILARAK İNG BANK ŞUBELERİNDENYAPILMASI   ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
Bu içerik 18.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 6935 kez okundu.