Doktora Öğrencimiz Altay BAYATLI'nın Başarısı

Enstitümüz Tarih Ana Bilim Dalı Doktora Öğrencisi Altay BAYATLI, TÜBİTAK-MAM KARE (Tübitak Kutup Bilimleri Enstitüsü) 5. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı’na “Arşivler Işığında Osmanlı ve Kutuplar” adlı bildirisi ile katılım sağlayarak Üniversitemizi temsil etmiştir.

Çalıştay’a Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL, TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Burcu ÖZSOY, SCAR Başkanı Prof. Dr. Yeadong KIM, COMNAP Başkanı Dr. Antonio QUESADA, CCAMLR Başkanı Dr. Jakob GRANIT ve Fulbright Arctic Başkanı Prof. Dr. Paul Arthur BERKMAN ‘da katılarak Türkiye’nin Kutuplar hakkındaki çalışmaları ve “Küresel Isınma (Global Warming)” hakkındaki görüşlerini dile getirmişlerdir.

Bu içerik 07.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1062 kez okundu.