2020-2021 GÜZ YARIYILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Tezli Yüksek Lisans/DOKTORA /SANATTA YETERLİK PROGRAMLARI EK/İLAVE KONTENJAN Başvuru Sonuçları

2020-2021 GÜZ YARIYILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Tezli Yüksek Lisans/DOKTORA /SANATTA YETERLİK PROGRAMLARI EK/İLAVE KONTENJAN Başvuru Sonuçları ektedir.

KAYIT HAKKI KAZANAN ADAY KAYIT SIRASINDA BAŞVURUDA FOTOKOPİSİNİ SUNDUĞU BELGENİN ASLINI GETİRMEK ZORUNDADIR. ASLI GETİRİLEN EVRAKIN ONAY İŞLEMİ ENSTİTÜMÜZDE YAPILACAKTIR. Enstitümüzde (Kesin kayıtlardan sonra yedek kontenjan duyurusu Enstitümüz sayfasından) yapılacaktır. Süresi içerisinde kesin kaydını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Adayların kayıtları  şahsen veya noter onaylı vekilleri tarafından yapılmaktadır. 
 
KESİN KAYIT TARİHLERİ:
Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları için 2 - 4 Kasım 2020 tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır. Kesin kayıt için adayın şahsen başvurması gerekmektedir. Noter Vekâleti ile kayıt yaptırılabilir.
Online başvuru yapan adaylar kayıt esnasında başvuruda bulunurken beyan etmiş oldukları belgelerinin asıllarını yanlarında bulundurmaları zorunludur.
YEDEK KAYIT TARİHLERİ:
Tezli Yüksek Lisans ve Doktora/Sanatta Yeterlik Programları : 5 - 6 Kasım 2020  tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır. Noter Vekâleti ile kayıt yaptırılabilir.
Ek Dosyalar
Bu içerik 23.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 4863 kez okundu.