2020-2021 Güz Yarıyılı SOBE Tezli YL /DR EK/İLAVE KONTENJAN YEDEK LİSTESİNDEN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı T.C. Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans, Doktora  Programlarına Ek/İlave Kontenjan Yedek Listesinden Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Aday Öğrenci Listeleri ekte sunulmuştur

KAYIT HAKKI KAZANAN ADAY KAYIT SIRASINDA BAŞVURUDA FOTOKOPİSİNİ SUNDUĞU BELGENİN ASLINI GETİRMEK ZORUNDADIR. ASLI GETİRİLEN EVRAKIN ONAY İŞLEMİ ENSTİTÜMÜZDE YAPILACAKTIR.

Süresi içerisinde  kaydını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Adayların kayıtları  şahsen veya noter onaylı vekilleri tarafından yapılmaktadır.
YEDEK KAYIT TARİHLERİ:
Lisansüstü  Programlar için yedek kayıtlar 5-6 Kasım 2020 tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır. Yedek kayıt için adayın şahsen başvurması gerekmektedir. Noter Vekâleti ile kayıt yaptırılabilir.
Yedek kayıt hakkı kazanan adaylar kayıt esnasında başvuruda bulunurken beyan etmiş oldukları belgelerinin asıllarını yanlarında bulundurmaları zorunludur.
Bu içerik 04.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1966 kez okundu.