2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YL/TEZLİ YL/ DOKTORA T.C. VE YABANCI UYRUKLU YEDEK KONTENJAN LİSTELERİ

YEDEK KAYIT TARİHLERİ : 16-18 EYLÜL 2019   tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır.

***ONLİNE BAŞVURU YAPIP KAYIT HAKKI KAZANA ADAYLARDAN KAYIT YAPTIRMAK İÇİN  BAŞVURU EVRAKLARININ ASILLARI İSTENİR***

Süresi içerisinde kesin kaydını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen Enstitümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. Noter vekâletiyle kayıt yaptırılması mümkündür.
TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA YEDEK  KAYITTA İSTENEN BELGELER (Türk Uyruklular)

1. Askerlik Durum Belgesi (Askerlik şubesinden veya e-devlet kapısında yer alan (www.turkiye.gov.tr) adresini kullanarak alınabilir.Askerliğini yapmış olanlardan Terhis Belgesi’nin fotokopisi istenecektir.)
2. 4 adet vesikalık fotoğraf (Arka yüzlerine ad, soyad , yerleştiği programın adı ve T.C.  kimlik numarası yazılmalıdır.)
3. Diploma ,Geçici mezuniyet belgesini ve transkiripti (not durum belgesi) getirmek zorunludur.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA İÇİN   YEDEK KAYITTA İSTENEN BELGELER (Yabancı Uyruklular)
1. 4 adet vesikalık fotoğraf (Arka yüzlerine ad, soyad , yerleştiği programın adı  yazılmalıdır.).
2. Diploma ,Geçici mezuniyet belgesini ve transkripti(not durum belgesi) getirmek zorunludur.
3. Pasaport Fotokopisi
4.Dekont
Yabancı Uyruklu adaylar için:
YABANCI UYRUKLULAR İÇİN HESAP/IBAN NUMARASI :İNG BANK
(İNG)  Hesabı IBAN Numarası
IBAN : TR530009902484077900100025
Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı
YABANCI UYRUKLU YÜKSEK LİSANS  DÖNEMLİK HARÇ  ÜCRETİ :387 TL

UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS  KAYITTA İSTENEN BELGELER

Türk Uyruklular;

(1)   Başvuru formu (ENSTİTÜMÜZDEN TEMİN EDİLİR.)

(2)   Diploma: Yüksek lisans programları için başvuracak adayların lisans, doktora programları için başvuracak adayların lisans ve tezli yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin onaylı örneği (Yabancı ülkelerdeki Yükseköğretim Kurumlarından mezun olanların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan alacakları denklik belgesi).

NOT: Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi ile birlikte aslının da getirilmesi durumunda onay işlemi Enstitümüzce yapılacaktır.

(3)   Not belgesi (Transkript) : Not belgesi (Transkript) istenir. Not sistemleri yüzlük sistemden farklı olan adayların, mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belge getirmeleri zorunludur. Mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belgeyi temin edemeyenlerin yüzlük sisteme çevrilme işlemi Yükseköğretim Kurulu’nun belirlediği sisteme göre yapılır. Önlisans mezunu iken lisans tamamlayarak başvuruda bulanan adayların lisans transkriptinde yer alan mezuniyet derecesi dikkate alınacaktır.

NOT: Not belgesi (Transkript) fotokopisi ile birlikte aslının da getirilmesi durumunda onay işlemi Enstitümüzce yapılacaktır.

(4)   Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

(5)  4 adet vesikalık fotoğraf (Arka yüzlerine ad, soyad , yerleştiği programın adı ve T.C.  kimlik numarası yazılmalıdır.) (Vesikalık)
(6)   Askerlik durum belgesi
Ek Dosyalar
Bu içerik 13.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 3266 kez okundu.