2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İKİNCİ ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YEDEK KAYITLARI

Yedek kayıt hakkı kazanan adayların listesi ekte yer almaktadır.
İKİNCİ ÖĞRETİM TEZSİZ (İÖ) YÜKSEK LİSANS VE UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN YEDEK KAYIT TARİHLERİ: :08-10 TEMMUZ 2019 tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır.

İKİNCİ ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS  KAYITTA İSTENEN BELGELER


Türk Uyruklular;


(1)   Başvuru formu (sobe.trakya.edu.tr adresinden ulaşabilirler.)


(2)   Diploma: Yüksek lisans programları için başvuracak adayların lisans, doktora programları için başvuracak adayların lisans ve tezli yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin onaylı örneği (Yabancı ülkelerdeki Yükseköğretim Kurumlarından mezun olanların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan alacakları denklik belgesi).


NOT: Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi ile birlikte aslının da getirilmesi durumunda onay işlemi Enstitümüzce yapılacaktır.


(3)   Not belgesi (Transkript) : Not belgesi (Transkript) istenir. Not sistemleri yüzlük sistemden farklı olan adayların, mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belge getirmeleri zorunludur. Mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belgeyi temin edemeyenlerin yüzlük sisteme çevrilme işlemi Yükseköğretim Kurulu’nun belirlediği sisteme göre yapılır. Önlisans mezunu iken lisans tamamlayarak başvuruda bulanan adayların lisans transkriptinde yer alan mezuniyet derecesi dikkate alınacaktır.


NOT: Not belgesi (Transkript) fotokopisi ile birlikte aslının da getirilmesi durumunda onay işlemi Enstitümüzce yapılacaktır.


(4)   Nüfus Cüzdanı Fotokopisi


(5)   Fotoğraf (2 adet) (Vesikalık)

(6) Askerlik Durum Belgesi

HARÇ ÜCRETLERİ HAKKINDA 
AŞAĞIDA BELİRTİLEN HARÇ ÜCRETLERİ BAŞVUR EVRAKLARI ENSTİTÜ TARAFINDAN EVRAK KONTROLÜ YAPILDIKTAN SONRA VERİLECEK HESAP NUMARASINA YATIRILACAKTIR. MAĞDURİYET YAŞAMAMAK İÇİN EVRAK KONTROLÜ YAPILDIKTAN SONRA HARÇ ÜCRETİNİ YATIRINIZ.
UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DÖNEMLİK ÜCRETİ :2100 TL
Ek Dosyalar
Bu içerik 05.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 3754 kez okundu.