2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS İLAVE KONTENJANLARINA BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS  İLAVE KONTENJANLARINA BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!!!!

BAŞVURU TARİHLERİ : 4-7 Şubat 2019

Adaylar sadece enstitu.trakya.edu.tr web adresinden online başvuru yapılabilecek, online başvuru sırasında doldurulan bilgiler adayın beyanı olarak kabul edilecektir.

*** enstitu.trakya.edu.tr adresi üzerinden başvuru yapan adayların mezuniyet not ortalamalarının 100’lük sistemde sisteme girmeleri zorunludur.

Not sistemleri yüzlük sistemden farklı olan adayların, mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belge getirmeleri zorunludur. Mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belgeyi temin edemeyenlerin yüzlük sisteme çevrilme işlemi Yükseköğretim Kurulu’nun belirlediği sisteme göre yapılır. Eğer online başvuru sırasında beyan edilen 100’lük sistemdeki not mezuniyet ortalaması kayıt sırasında getirilen evraktan farklılık gösterirse kayıt işlemi gerçekleşmez.

Sadece Online Başvuru Yapılabilecek Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları:

*Eğitim Bilimleri Tezsiz Yüksek Lisans. 

*Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans    

*İşletme Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans

 *Muhasebe ve Denetim Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans

* Yönetim ve Organizasyon Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına sadece enstitu.trakya.edu.tr adresinden başvuru yapabilirler. Tezsiz Yüksek lisans programlarına şahsen veya posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir.

KESİN KAYIT TARİHLERİ:

Tezsiz, Tezsiz İkinci Öğretim (İÖ.), Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları için 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır. Kesin kayıt için adayın şahsen başvurması gerekmektedir. Noter Vekâleti ile kayıt yaptırılabilir.

Online başvuru yapan adaylar kayıt esnasında başvuruda bulunurken beyan etmiş oldukları belgelerinin asıllarını yanlarında bulundurmaları zorunludur.

YEDEK KAYIT TARİHLERİ:

Tezsiz Yüksek Lisans Programları ve  Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları:

21-22 Şubat 2019  tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır.

*****NOTLAR*****

-Online olarak Tezsiz, Tezsiz İkinci Öğretim (İÖ.), Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına yapılacak başvurularda beyan esas olup, adayların yerleşmeleri halinde kayıt esnasında istenilen belgelerin asıllarını getirmeleri gerekmektedir. Kayıt için istenilen belgeler ile başvuru formundaki bilgiler arasında fark tespit edilmesi durumunda yerleşme ve kayıt işlemi iptal edilecektir.

-Sosyal Bilimler Enstitüsü İkinci Öğretim (İÖ.) Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Öğretim Tezsiz yüksek lisans programına kabul edilen/kayıtlı olan aday sayısı 15 kişinin altında kaldığı takdirde bu programlar açılmayacak ve kesin kayıt yaptıranların öğrenim ücretleri de iade edilecektir.

-Tezsiz Yüksek Lisans programlarında kesin kayıt hakkı kazanan adaylardan kayıt tarihleri sonrasında boş kalan kontenjanlar için; ilk yedekten başlamak üzere kayıt yaptırmak isteyen adayların sırası ile kontenjan dolana kadar kaydı alınır.

-Sosyal Bilimler Enstitüsü programlarına başvuruda bulunan ve ilanda yayınlanan başvuru şartlarını taşımadıkları tespit edilen adaylardan yerleşenlerin/kayıt olanların ilişikleri kesilecektir.

Bu içerik 05.02.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2573 kez okundu.