2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZSİZ VE UZAKTAN EĞİTİM YÜKSEK LİSANS BAŞVURU SONUÇLARI

İktisat (II. Öğretim) Tezsiz Yüksek Lisans ve Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları (II. Öğretim)  Tezsiz Yüksek Lisans programına başvuruda bulunan aday sayısı 15 kişinin altında kaldığı için bu programlar 2018-2019 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılında açılmayacaktır.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU SONUÇLARI...

KESİN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

DUYURU

 Kesin Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine

TEZSİZ, TEZSİZ İKİNCİ ÖĞRETİM(İÖ), UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN KESİN KAYIT TARİHLERİ:07-11 OCAK 2019 tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır.

TEZSİZ, TEZSİZ İKİNCİ ÖĞRETİM(İÖ), UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN YEDEK KAYIT TARİHLERİ: :21-25 OCAK tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır.

Enstitümüzde (Kesin kayıtlardan sonra yedek kontenjan duyurusu Enstitümüz sayfasından) yapılacaktır. Süresi içerisinde kesin kaydını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen Enstitümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. Noter vekâletiyle kayıt yaptırılması mümkündür.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE UZAKTAN EĞİTİM YÜKSEK LİSANS  KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER (Türk Uyruklular)

1-Başvuru formuna buradan  ulaşabilirler )

2-Özgeçmiş

3- Diploma veya Geçiçi Mezuniyet belgesi: Kayıt hakkı kazanan öğrecilierin Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin  aslı ve fotokopisini birlikte getirmeleri gerekmektedir. 

NOT: Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ile birlikte fotokopisi de getirilmelidir. Onaylı olmayan Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi fotokopileri Enstitüce onaylanacaktır.

4-Not belgesi (Transkript) : Not belgesi (Transkript) istenir. Not sistemleri yüzlük sistemden farklı olan adayların, mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belge getirmeleri zorunludur. Mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belgeyi temin edemeyenlerin yüzlük sisteme çevrilme işlemi Yükseköğretim Kurulu’nun belirlediği sisteme göre yapılır.Önlisans mezunu iken lisans tamamlayarak başvuruda bulanan adayların lisans transkriptinde yer alan mezuniyet derecesi dikkate alınacaktır.

5- Fotoğraf (5 adet vesikalık)( 4 fotoğrafın arkasına ad,soyad ,T.C kimlik no ve kazanılan bölüm yazılmalıdır.)

6- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

7-Askerlik Durum Belgesi (Askerlik şubesinden veya e-devlet kapısında yer alan (www.turkiye.gov.tr) adresini kullanarak alınabilir.Askerliğini yapmış olanlardan Terhis Belgesi’nin fotokopisi istenecektir.)
HARÇ ÜCRETLERİ HAKKINDA 
AŞAĞIDA BELİRTİLEN HARÇ ÜCRETLERİ BAŞVUR EVRAKLARI ENSTİTÜ TARAFINDAN EVRAK KONTROLÜ YAPILDIKTAN SONRA VERİLECEK HESAP NUMARASINA YATIRILACAKTIR. MAĞDURİYET YAŞAMAMAK İÇİN EVRAK KONTROLÜ YAPILDIKTAN SONRA HARÇ ÜCRETİNİ YATIRINIZ.
UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DÖNEMLİK ÜCRETİ :2000 TL
İKİNCİ ÖĞRETİM /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DÖNEMLİK ÜCRETi :2000 TL

 

NOTLAR:

-Online olarak Tezsiz, Tezsiz İkinci Öğretim (İÖ.), Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına yapılacak başvurularda beyan esas olup, adayların yerleşmeleri halinde kayıt esnasında istenilen belgelerin asıllarını getirmeleri gerekmektedir. Kayıt için istenilen belgeler ile başvuru formundaki bilgiler arasında fark tespit edilmesi durumunda yerleşme ve kayıt işlemi iptal edilecektir.

-Sosyal Bilimler Enstitüsü İkinci Öğretim (İÖ.) Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Öğretim Tezsiz yüksek lisans programına kabul edilen/kayıtlı olan aday sayısı 15 kişinin altında kaldığı takdirde bu programlar açılmayacak ve kesin kayıt yaptıranların öğrenim ücretleri de iade edilecektir.

-Tezsiz Yüksek Lisans programlarında kesin kayıt hakkı kazanan adaylardan kayıt tarihleri sonrasında boş kalan kontenjanlar için; ilk yedekten başlamak üzere kayıt yaptırmak isteyen adayların sırası ile kontenjan dolana kadar kaydı alınır.

-Sosyal Bilimler Enstitüsü programlarına başvuruda bulunan ve ilanda yayınlanan başvuru şartlarını taşımadıkları tespit edilen adaylardan yerleşenlerin/kayıt olanların ilişikleri kesilecektir.

Ek Dosyalar
Bu içerik 03.01.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 6705 kez okundu.