2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU.

2017-2018 Eğitim öğretim yılı GÜZ yarıyılı ders kaydı ve kayıt yenileme  yapacak adaylar   11-15 EYLÜL 2017  tarihleri arasında  ders seçimlerini  yapmalıdırlar.Ders seçimi işlemi  aşağıdaki işlemlere göre yapılmalıdır:
1)Öğrenci bilgi sistemine girilir.(http://obs.trakya.edu.tr/)
2)Ekranın sol tarafında bulunan “Şifre gerektiren işlemler için lütfen sisteme giriş yapınız” ibaresinin altındaki “Giriş” tuşuna basınız. Açılan pencereye öğrenci no ve şifrenizi yazıp, “Giriş” tuşuna tıklayınız.Şifre kısmına T.C.Kimlik numarası girilmelidir.Yabancı uyruklu öğrencilerimiz şifre kısmına doğum yıllarını girmelidirler örneğin;1989 gibi.
3)Sisteme giriş yapıldığında:
*Kayıtlanma -Kayıt yenilme butonu tıklanır,
*Açılan ekranın üst kısmında “Alabileceğim Dersler”, onun altında ise“Seçtiğim Dersler” yer almaktadır.
*Yeni dönemde almak istediğiniz dersleri üzerine tıklayarak seçiniz ve “+Seçtiğim Dersleri Ekle” tuşuna basarak tek tek ekleyiniz.
*Seçtiğiniz dersler, “Seçtiğim Dersler” alanında yer almaktadır. Son kontrollerinizi yaptıktan sonra “Seçimlerimi Kaydet” tuşuna basarak ders seçme işlemini sonlandırabilirsiniz.
*Danışmanınız bu sürece onay verinceye kadar, seçilmiş olan dersler üzerinde değişiklik yapılabilmektedir.
*Bilimsel hazırlık aşamasında olanlar 12 kredilik bilimsel hazırlık dersi seçeceklerdir.
*Ders aşamasında olan öğrenciler  5 tane ders (EN AZ 30 AKTS OLMAK KOŞULU İLE)   seçmeleri gerekmektedir.(SEMİNER DERSİ HARİÇ. ) TEZSİZ VE UZAKTAN EĞİTİME YENİ KAYIT OLANLAR DÖNEM PROJESİNİ SEÇMEYECEKTİR.
Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine !!!!
Tüm Öğrencilerimizin sisteme giriş yaprıktan sonra Bilgilerim butonundan Şifre Değişikliği kısmına gelip ;Adres Bilgileri,E-mail,Telefon numarası kısmını güncellemeleri gerekmektedir.Herhangi bir bilgi gözükmeyen öğrencilerimizin iletişim bilgilerini girmeleri gerekmektedir.)
Bu içerik 10.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 4658 kez okundu.