KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

KESİN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

Kesin Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine

(İlk Defa Kayıt Olacaklar İçin)

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü programlarında öğrenim görmeye hak kazanan (yerleşen) adayların kesin kayıtları 18-23 Ocak  2016 tarihleri arasında (Cumartesi günü dahil) Enstitüde yapılacaktıryedek olarak yerleşen adayların kayıtları da 25-26 Ocak 2016 tarihleri arasında Enstitümüzde (Kesin kayıtlardan sonra yedek kontenjan duyurusu Enstitümüz sayfasından) yapılacaktır. Süresi içerisinde kesin kaydını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen Enstitümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. Noter vekâletiyle kayıt yaptırılması mümkündür.

Önemle duyurulur. 16.01.2016

Prof.Dr. İbrahim SEZGİN

Enstitü Müdürü

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER (Türk Uyruklular)

1. Askerlik Durum Belgesi (Askerlik şubesinden veya e-devlet kapısında yer alan (www.turkiye.gov.tr) adresini kullanarak alınabilir.Askerliğini yapmış olanlardan Terhis Belgesi’nin fotokopisi istenecektir.)

2. 4 adet vesikalık fotoğraf (Arka yüzlerine ad, soyad , yerleştiği programın adı ve T.C.  kimlik numarası yazılmalıdır.).

3. Diploma ,Geçici mezuniyet belgesini ve transkiripti(not durum belgesi) getirmek zorunludur.

4. Kimlik Fotokopisi.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE UZAKTAN EĞİTİM YÜKSEK LİSANS  KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER (Türk Uyruklular)

1-Başvuru formuna buradan  ulaşabilirler )

2-Özgeçmiş

3- Diploma veya Geçiçi Mezuniyet belgesi: Kayıt hakkı kazanan öğrecilierin Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin  aslı ve fotokopisini birlikte getirmeleri gerekmektedir.

NOT: Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ile birlikte fotokopisi de getirilmelidir. Onaylı olmayan Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi fotokopileri Enstitüce onaylanacaktır.

4-Not belgesi(Transkript)(onaylı): Not sistemleri yüzlük sistemden farklı olan adayların, mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belge getirmeleri zorunludur. Temin edemeyenlerin yüzlük sisteme çevrilme işlemi Yükseköğretim Kurulu’nun belirlediği sisteme göre yapılır. Lisans derecesi ile doktora programına başvuran adayların lisans mezuniyet not ortalamalarının 4 üzerinden en az 3 veya muadili bir puana sahip olmaları gerekir.

5- ALES Sonuç Belgesi: Ales puanı giren adaylardan istenmektedir.

6- Fotoğraf (5 adet vesikalık)( 4 fotoğrafın arkasına ad,soyad ,T.C kimlik no ve kazanılan bölüm yazılmalıdır.)

7- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

8-Askerlik Durum Belgesi (Askerlik şubesinden veya e-devlet kapısında yer alan (www.turkiye.gov.tr) adresini kullanarak alınabilir.Askerliğini yapmış olanlardan Terhis Belgesi’nin fotokopisi istenecektir.)
HARÇ ÜCRETLERİ :

ENSTİTÜ İKİNCİ ÖĞRETİM         :1900 TÜRK LİRASI

ENSTİTÜ UZAKTAN EĞİTİM      :1700 TÜRK LİRASI

ENSTİTÜ YABANCI UYRUKLU: 500 TÜRK LİRASI

HESAP NO LAR TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB).....

ENSTİTÜ İKİNCİ ÖĞRETİM IBAN NO:TR460003200000000034433220 HESAP NO:34433220(BU HESAP NUMARASINA SADECE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KAYITLI ÖĞRENCİLERMİZ HARÇ ÜCRETİ YATIRACAKTIR.)

ENSTİTÜ UZAKTAN EĞİTİM IBAN NO:TR350003200000000034433224 HESAP NO:34433224(BU HESAP NUMARASINA SADECE UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ HARÇ ÜCRETİ YATIRACAKTIR.)

ENSTİTÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN
IBAN NO:TR890003200000000034433222 HESAP NO:344433222(BU HESAP NUMARASINA SADECE YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİMİZ HARÇ ÜCRETİ YATIRACAKTIR.)

Bu içerik 16.01.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 5472 kez okundu.