2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMDE KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE.

2014-2015 Eğitim öğretim yılı Bahar yarıyılı ders kaydı ve kayıt yenileme  yapacak adaylar 2-6 Şubat 2015 tarihleri arasında  ders kaydı ve kayıt yenileme işlemlerini yapmalıdırlar.Ders kaydı veya kayıt yenileme yapacak adayların izleyeceği yol aşağıdaki gibidir.
1)Öğrenci bilgi sistemine girilir.(http://obs.trakya.edu.tr/)
2)Giriş yapıldıktan sonra kullanıcı adı yerine öğrenci numarası ,Şifre kısmına T.C.Kimlik numarası girilmelidir.Bu dönem yeni kayıt yaptıran Yabancı uyruklu öğrencilerimiz şifre kısmına doğum yıllarını girmelidirler örneğin;2005 gibi.Daha önceden şifre değişikliği yapan adaylar belirttikleri şifre ile giriş yapabilmektedirler.
3)Sisteme girdikten sonra
*Bilimsel hazırlık aşamasında olanlar 12 kredilik bilimsel hazırlık dersi seçeceklerdir.
*Ders aşamasında olan öğrenciler  5 tane ders (EN AZ 30 AKTS OLMAK KOŞULU İLE)  ve ZORUNLU OLARAK  SEMİNER dersini seçmeleri gerekmektedir. YANİ 5 TANE NORMAL DERS VE SEMİNER DERSİ İLE BİRLİKTE 6 DERS SEÇECEKLERDİR.NOT:SEMİNER DERSİNİ ÖNCEKİ DÖNEMLERDE  ALAN VE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER SEMİNER DERSİNİ ŞEÇMEMELİDİR.SEMİNER DERSİNİ HİÇ ALMAYAN VEYA DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE  ALARAK BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ SEMİNER DERSİNİ SEÇMEK ZORUNDADIRLAR.
*Tez aşamasında bulunan ve teze geçen öğrencilerimiz Tez Çalışması ve Uzmanlık Alan dersini seçeceklerdir.Ayrıca tez aşamasına yeni  geçen ve daha önce tez aşamasında bulunan  fakat Seminer dersini hiç  almayan veya daha önceki dönemlerde alarak başarısız olan öğrencilerimizin de Seminer dersini zorunlu olarak TEZ ÇALIŞMASI VE UZMANLIK ALAN DERSLERİ İLE BİRLİKTE   seçmeleri gerekmektedir.
*Proje aşamasında olanlar Dönem projesini seçeceklerdir.
*Doktora Yeterlik ve Tez Önerisi Savunma aşamasında olanlar Yeterlik ve Tez Önerisini seçeceklerdir.
NOT:HARÇ ÜCRETİ YATIRMASI GEREKEN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRENCİ NUMARALARI İLE TÜRKİYE İŞ BANKASI ŞUBE VE BANKAMATİKLERİNDEN HARÇ ÖDEMELERİNİ YAPABİLİRLER.
Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine !!!!
Tüm Öğrencilerimizin sisteme giriş yaprıktan sonra Bilgilerim butonundan Şifre Değişikliği kısmına gelip ;Adres Bilgileri,E-mail,Telefon numarası kısmını güncellemeleri gerekmektedir.Herhangi bir bilgi gözükmeyen öğrencilerimiz ise lütfen bilgilerini girsinler..
Bu içerik 31.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 5352 kez okundu.