2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMDE KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE.

2014-2015 Eğitim öğretim yılı güz yarıyılı ders kaydı veya kayıt yenileme  yapacak adaylar 8-12  Eylül 2014 tarihleri arasında  kayıtlarını yapmalıdırlar.Ders kaydı veya kayıt yenileme yapacak adayların izleyeceği yol aşağıdaki gibidir.
1)Öğrenci bilgi sistemine girilir.(http://obs.trakya.edu.tr/)
2)Giriş yapıldıktan sonra kullanıcı adı yerine öğrenci numarası ,Şifre kısmına T.C.Kimlik numarası girilmelidir.Bu dönem yeni kayıt yaptıran Yabancı uyruklu öğrencilerimiz şifre kısmına doğum yıllarını girmelidirler örneğin;2005 gibi.Daha önceden şifre değişikliği yapan adaylar belirttikleri şifre ile giriş yapabilmektedirler.
3)Sisteme girdikten sonra
*Bilimsel hazırlık aşamasında olanlar 12 kredilik bilimsel hazırlık dersi seçeceklerdir.
*Ders aşamasında olanlar ders seçimlerini yapıp kayıtlarını tamamlamalıdırlar.30 AKTS ders seçme zorunluluğu vardır.

*Proje aşamasında olanlar Dönem projesini seçeceklerdir.
*Tez aşamasında olanlar Tez Çalışması ve Uzmanlık Alan dersini seçeceklerdir.
*Doktora Yeterlik ve Tez Önerisi Savunma aşamasında olanlar Yeterlik ve Tez Önerisini seçeceklerdir.
Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine !!!!
Tüm Öğrencilerimizin sisteme giriş yaprıktan sonra Bilgilerim butonundan Şifre Değişikliği kısmına gelip ;Adres Bilgileri,E-mail,Telefon numarası kısmını güncellemeleri gerekmektedir.Herhangi bir bilgi gözükmeyen öğrencilerimiz ise lütfen bilgilerini girsinler..
Bu içerik 08.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3743 kez okundu.